The Commercial Ommission - Like A Virgin

Kul med gänget

Det är kul att hitta på något med gänget innan någon ska gifta sig, ja det kan vara något som man vill göra och det brukar ju vara så att man göra något att man har en svensexa i stockholm. På våren och sommaren så brukar man se fler killgäng som har svensexa för sin kompis. Det är lite roligt att se dom gå omkring på stan och hitta på saker. Ja det finns ju så många saker som man kan göra och hitta på och som man tycker är kul att göra och ibland så kan man behöva få lite hjälp och lite idéer på vad man kan hitta på om det är så att man inte har någon ide på vad man kan hitta på.

Kolla online

Ja då är det väl jätte bra att man kollar online och ser vad det är man kan hitta på och vad det är man kan göra och hitta på tillsammans.
Ja det är ju så många saker som går att göra och som är roligt att göra tillsammans. Ja det är bra att kolla med alla gänget vad dom känner för att hitta på och se vad det är som dom vill göra och hitta på. Så det kan vara en bra ide att kolla och se vad som man kan göra för att det ska bli så kul som möjligt för det är ju det som man vill göra.
Man kan gå och bowla det är faktiskt väldigt kul och något som man kan göra för att få det lite extra skoj. Ja man vill ju att det ska bli en speciell dag som man tycker är kul och som gör att det blir lite extra roligt och spännande att hänga med alla kompisarna en hel dag i Stockholm. Ja så vill man ha det.